torstai 2. elokuuta 2012

välillä tuntuu ettei ihmiset katso omaa napaa pidemmälle !

Olen jo pitkään seurannut tiettyjen blogaajien blogeja (en kerro blogaajia) , joissa ratsastajat ovat todella taitavia ja on upeaa seurata heidän elämäänsä omien ja ylläpitohevostensa kanssa, eikä hevoset ole helpoimmasta päästä.  Näillä blogeilla on lukijoita satoja ja ymmärrän sen hyvin ! Ulkoasu,tekstit ja kuvat ovat toisiinsa sopivia ja hyvin suunniteltuja. Mutta on yksi asia ,mitä en ymmärrä. Jos toisella menee  hyvin ja menestyy näyttävästi niin miksi joku on niin kateellinen, että menee levittämään nettiin kaikkea päätöntä toisesta.... Itse olen vain onnellinen että toisella menee hyvin ja kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Kun tuota mystistä sivustoa ht.net:iä lukee, niin en nää mitään muuta kuin kateellisuutta ja paskan jauhantaa. Yleensä harrastus yhdistää ja lähentää mutta miten on ratsastuksen käynyt? Juorutaan toisesta kun hän ei osaa ratsastaa kunnolla tai hänellä on rumat housut, hevonen ei mene täydellisessä muodossa tai ratsastaja ei istu hyvin hevosen selässä. Onhan ihmisillä huonoja päiviä niinkui hevosillakin !

Itse olen kokenut tallikiusaamista kun alotin ratsastuksen isolla tallilla, missä paheksuttiin osaamattomia.
Tiedän, kyllä ne tallilla käyvät innostuneet pikkutytöt ovat aina niin innokkaina auttamassa vaikka apua ei tarvitsisikaan, mutta itse koitan aina antaa toiselle mahdollisuuden auttaa ja kehittyä hoitajana/ratsastajana. Ilman muuttoa toiselle paikkakunnalle , en välttämättä olisi tässä vaiheessa kehitystä ratsastajaksi mitä olen. Silloisella uudella tallilla sain heti ystäviä ja apua kun tarvitsin.

Tällä tekstillä haluan sanoa että arvostakaa toisten tekemisiä ja vaikka joku tekisi väärin niin teko hetkellä se on tuntunut oikealta ratkaisulta, koska kuka nyt valitsisi tahallee väärin ? En väitä että kaikki käyttäjät ovat tälläisiä enkä että koko ht.net:i on huono sivusto, koska onhan sivustolla paljon muutakin kuin foorumit :) !

Marika&Tovi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti