maanantai 9. heinäkuuta 2012

patteja,patteja ja lisää patteja:(

Tänään kävin tallilla kattomassa tovia ja ratsastamassa 20 minuuttia. Tovin omistajat oli hoitamassa tovia parhaillaa ku tulin tallille. Rokotus joka annettiin toville perjantaina, aiheutti pahan reagtion. Kaula,pää ja taka jalat oli ihan muhkuraiset ihan kuin täynnä ötökän puremia. Tietysti nuo pahkurat kutisevat kauheasti ja tovi oli raapinut ihonsa rikki monesta kohtaa. Hiertymät pitää putsata joka päivä ja laittaa hoitavaa rasvaa. Pattien pitäisi lähteä viikon kuluessa pois.




(Tältä kaula näytti tänään , toivottavasti paranisi nopeasti )


Kun tovi oli hodettu pistin kamat päälle ja menin kentälle pyörimäänn käynnissä ja pari kierrosta ravia. Tein käynnissä askeleen pidennystä ja lyhennystä, niin ettei tovi saanut pidennyksessä lähteä kasvattamaan tempoa. Olen tyytyväinen siihen miten tovi nosti jalkojansa kunnolla. Energiaa olisi riittänyt piempäänki ratsastukseen mutta parempi että vähän koska hikoominen on kielletty.

Keskiviikkona olisi yksityis tunti /  valmennus, jos vain tovin iho sallii. Koska hikoaminen saattaa kirvellä rupia niin paljon että ratsastus ei olisi hevosesta miellyttävää. Eli nyt tuleva viikko mennään tovin ehdoilla :)

Marika & Tovi

2 kommenttia:

  1. tosi ihana blogi, ulkoasu ja heppa! liityin lukijaks (: http://sipejavepsu.blogspot.fi/ liity jos kiinnostaa (:(:

    VastaaPoista