torstai 12. heinäkuuta 2012

Nyt löytyi se etsitty vaihde

Yksityistunti meni paremmin kuin ajattelin vesi tihutuksesta huolimatta! Pitää olla ylpee niin hevosesta kuin itsestäkin. Suurin ongelma ratsastuksessa on ollut minussa, jonka kyllä tiesinkin. Liian kova käsi, lyhyet jalustimet ja jännittyneet hartiat. Se on ollut se asia mitä olen koittanu löytää koko tovin vuokrauksen ajan ! Iso kiitos Heidille vinkeistä :)

Alotettiin tunti pääty ympyrällä taivuttelemalla ja volteilla. Siinä samalla koitin rentouttaa käsiä ja saada hyvää istuntaa. Heti kun käsi oli rento tovin meno rauhottui. Jos otin liian kovaa suusta huomasin sen samantien kun askel kasvoi taas hurjasti.

Seuraavaksi mentiin vasempaan kierrokseen ravissa neljän puomin yli pitkällä sivulla, sen jälkeen käännettiin ennen lyhyttä sivua yksittäisen puomin yli, puomin jälkeen laukan nosto ja laukattiin n.10 m päähän ravipuomeista ja siirryttiin takaisin raviin ja uudestaan sama. Samantien kun tovi huomasin että missä kohtaa laukka aina nostettiin niin vauhti kasvoi. Siksi teimme harjoitusta välillä kokonaan ravissa , eli laukka jäi pois.

Puomitehtävän jälkeen otimme yksittäisiä hyppyjä. Hypyn jälkeen siirtyminen raviin mahd. nopeasti. Tovi oli paras ! Raviin siirtyminen onnistui heti hypyn jälkeen. Lopuksi otimme radan pari kertaa. Kaikki toimi melkein moitteettomasti ja kehuja tuli :):)

Ratsastajassahan ne viat yleensä on , ei hevosessa. Niin tälläkin kertaa. Olen onnellinen että kävin tuon tunnin koska nyt on paljo helompi ratsastaa :)

Lopuksi kuvia tunnista, kiitos Reetalle  :>!!
synkkä sää pilas noi hyppykuvat :(








 







Käy kurkkaamassa Lindan blogin upea kisa mistä voi voittaa tavarapalkinnon ;) !
Kilpailuun tästä

Marika & Tovi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti