tiistai 31. heinäkuuta 2012

Esteitä näkyvissä !

Tänään oli pari tuntia töissä taas ja sitten pääsinki jo kotiin. Niikun yleensä luen kaikki blogi tekstit mitä muut on ehtiny kirjottaa sinä aikaa ku en oo bloggerissa käyny.Niina oli pistänyt tänään linkin mistä näkee lontoon kisoista suoraa kuvaa, linkkiin pääsee  tästä !
Käy lukemassa ohjeet sivun käyttöön Niinan blogista, jos et löydä videoita :)
Olen koko aamupäivän katsellut eilistä uusintaa kenttäradalta. Niin taitavia ratsastajia että hevosia. Voisin kattella vaikka koko päivän noita suorituksia :D Kiitos vinkistä !

Sitten eilisen päivä ratsastuksee. Reetta tuli mukaan kuvaamaan ja nostelemaan esteitä. Alkuu meni tosi kivasti kunnes taas loppua kohti alko kuumeta. Alotettiin ensin ravi puomeilla ja sen jälkee ympyrällä pientä ristikkoa hypäten kumpaankin suuntaan. Laukka pyöri ihan hyvin ja hypyt tuli hyviin kohtiin.
Se jälkee alettiin mennä pari estettä aina peräkkäin ja lopuksi 6 esteen rata. Tuli hyviä hyppyjä, mutta kanssa jotain ihan katastrofisia lähestymisiä kun itte en ollu ihan hereillä ja tovi sekos askelissa :D
Lisään kuvia heti kun saan ne vaan reetalta :)!

Tallilta lähettiinki hetkeks keskustaan palloilemaa ja moikkaamaan kavereita, joita ei koskaan kumminkaan löydetty :D Illaksi mentiin aulangolle kattomaan Piia Pantsun estevalmennusta, mikä järjestetää pari kertaa vuodessa aulangon ratsastuskoululla. Pantsun valmennuksien jälkee Reetalla oli vielä oma valmennus joka pidettiin maneesissa, koska kentä oli toisten käytössä. Tarkoitus oli että kuvaan tuntia mutta maneesikuvista ei tullut kyllä yhtään mitään.

Kaiken hässäkän keskellä sitten sain tietooni että aulangolla on kisat lauantaina. Ei menny kun hetki ja olin järjestäyt meijät kisoihin. Traileri saatiin vuokralle ja kisoihinkin päästiin ajoissa ilmottautumaa :) Nyt taitaa alkaa meidän kisakausi ! Ollaan puhuttu tovin omistajan kanssa neljistä kisoista mihin oltais menossa. Toivottavasti heppa pysyy kunnossa niikun mäkin !

Huomenna seuraavan kerran tallille ja perjantaina viimeistely treeni tovin kanssa + kamojen kuntoon laittaminen lauantaita varten. Katotaa jos teen jonkun varuste postauksen vielä viikonloppuna tovin ja mun tavaroista.



Marika & Tovi

Lisää kuvia myöhemmin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti