maanantai 22. lokakuuta 2012

rain rain and rain....

Heippa taas kaikille ! 
Millonkohan tää sade oikeen loppuu ? Tallilla kummatkin kentät on kuravelliä niiku tarhatki.
Ei olla päästy hyppämään sitten viime kisojen jälkeen, josta muuten tulikin mieleen asia jonka itse kuulin jälkeenpäin. 70cm tuli voitto ja 80cm oltiin 6. sijalla joka riitti Hämeenratsastajien juniori pronssiin !
Elikkä tuo viikonloppu meni todella hyvin että kummatkin, hevonen ja ratsastaja palkittiin.



 Seuraavat kisat ja samalla myös viimeiset kisat tälle vuodelle ovatt 28.10 sunnuntaina.
Kisat ovat Hämeenlinnassa Alaspäänratsastuskoululla. Luokat oli vähän tymästi kun on 60cm, 75cm sekä 90cm. En ole vielä päättänyt että hyppäänkö vain 75cm vai 60cm & 75cm. Koska kisat ovat luultavimmin maneesissa niin en viitsi 90cm mennä hyppäämään. Maneesin seinät voisi olla liikaa meidän vauhdille !
Toivottavasti vaan lumisade tai pakkanen ei tule pilaamaan meidän kisoja, koska kuljetusautoomme ei sattumoisin ole talvirenkaita...

Olen huomenna menossa taas tallille sekä keskiviikkona ja koitan päästä jompanakumpana päivänä hyppäämään edes pari estettä ja sitten kunnon maasto lenkki ettei toville jää kisoihin paljoa turhaa energiaa.

Olen katsellut hööksin sivuilta ihania heijastin suojia sekä -ratsastusloimia. Jos nyt vain saisin säästettyä niin sellaiset voisin toville hommata !

Marika&Tovi


P.s käykää kurkkaamassa toista blogiani, lukijat tervetulleita ;)
little piece of the world

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti