sunnuntai 12. elokuuta 2012

keskiviikko ratsastus

Kirjotan nyt vähä myöhässä ku en ooo ehtiny oikee kirjotella aikasemmi. Kävin tallilla yksin joten kuvia en oikee saanu otettua. Huomasin heti että tammalla on taas oikee virtapaukku päivä joten aattelin eka juoksuttaa ennen ku itte meen selkään. Otin mukaa juoksutus liinan,suitset ja suojat.

Ensin taluttelin tovia kenttää ympääri ja tein ympyräitä ja pysähdyksiä. Koitin pysäyttää tovin vain äänellä samoin liikkeelle lähdöt, jotta juoksuttaessa saisin tamman helpommin pysähtymään. Jouduin siirtymään toiselle kentälle kun ratsastustunti alkoi. Siirtymisen jälkeen aloin juoksuttaa ensin vasempaan suuntaan ja sitten oikeaan kaikki askellajit läpi. Ravista käyntiin siirtyminen vaati todella paljon ääntä sekä ympyrän pienentämistä koska tamma olisi vain halunnut kiitää. Komeat laukka pukkisarjat tuli myös :D

Vaihdoin juoksutusliianan ohjiin ja tajusin ongelman. Kentällä ei ollut penkkiä mistä olisin päässyt hyppäämään tovin selkään. (ilman satulaa) Sitten tajusin hyödyntää kentän aitaa että pääsin hyppäämään tamman selkään eikä tovikaan sitä pahakseen pistänyt kun sai syödä samalla.

Ratsastin aika kevyesti ja rauhassa. Laukassaa tein lävistäjille laukanvaihtoja, niin kauan kun vauhti pysyi kurissa. Lopuksi kävelin kymmenisen minuuttia pitkin ohjin maastossa.

Mulla alkaa koulukin maanantaina joten sillon toivottavasti pystyn postailemaan paremmin, mutta nyt keskustaan moikkaamaan kavereita :) !




(kuvat on kevään juoksutus kerralta :>)

Marika&Tovi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti